top of page
selflovebyvisbby-3.JPG

UNIK YOGASTUDIO I VISBY

Här kan du njuta av en lugn stund och låta dina tankar vila

selflovebymatilda-13.JPG

Funktionell Medicinsk ManaYoga lärare,
NT Breathwork lärare & Självläkningsterapeut

Matilda Bjerlestam

Jag jobbar utifrån funktionsmedicinens principer, att ta reda på din grundorsak till din ohälsa för att förstå hur du ska kunna börja din resa för självläkning. Det krävs ingen erfarenhet för att gå på mina yoga eller andnings sessioner, ta bort prestationen och var ditt sanna jag.

”Självläkning börjar alltid med andetaget “

Medicinsk Yogalärare

Maritha Dahlby

Genuin erfarenhet inom stress- & utmattningssyndrom

i kombination med mångårig professionell utbildning.

 

Mitt mål är att klienten känner sig sedd och trygg i våra möten, när vi övar oss i Kroppsmedvetenhet och Medveten Närvaro i Nuet med stöd av olika andningstekniker i olika självläkningssystem.

Du är varmt välkommen till våra grupper och individuella terapeutiska kroppsbehandlingar.

Marita bild.jpg
external-file_edited.jpg

Dynamisk Yogalärare

Unn Dahlman

Unn 650 RYT yogalärare är jag utbildad leg. fysioterapeut, beteendeterapeut, massör och akupunktör och har jobbat med människors mående och kroppar i många många år. Här på Self Love By Visby erbjuder jag dynamiska yogaklasser där vi tillsammans, utifrån var och ens förutsättningar och behov, arbetar oss igenom yogans lugna och mer fysiska flöden.

Yogalärare

Martina Cederqvist

Martinas lärarutbildning kommer från Yogaworks i USA (500 RYT). Hon har en stor passion för asanas och linjering och den terapeutiska effekten av yoga. Hennes sätt att undervisa är enkelt men tydligt, inspirerat av Iyengar och Ashtangayoga och inkluderar rörelse med andetag, medveten sekvensering, individuell modifiering och justering, kroppsnärvaro och andning. Hon har över 1000 h utbildning och studerar kontinuerligt med sina lärare för att hålla sig inspirerad. 

Martina är även utbildad Hälsoutvecklare och Massageterapeut.

Martina 2.jpeg
selflovebymatilda-21.JPG

VÅRA YOGAKLASSER

Upptäck din inre styrka genom våra unika kurser och klasser skapade för att stödja dig att möta vardagen med inre frid och balans.

bottom of page