top of page

 

Integritetspolicy för Self Love By Visby

För att kunna tillhandahålla en tjänst till dig behöver vi lagra dina personuppgifter. Det sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) (EU 2016/679). I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort (meddela oss till matilda@selflovebyvisby.com).

Genom att använda Self Love By Visbys tjänster accepterar du vår integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att vi använder elektroniska informationskanaler för att skicka information till dig.

 

Uppgifterna som lagras hos oss är de fält som respektive formulär innehåller. Personuppgifterna samlas in och behandlas i syfte att administrera det du efterfrågat. Eller enligt vad som krävs enligt lag, och sparas inte längre än vad som krävs för att fullgöra detta syfte. Om du lämnar dina personuppgifter/fyller i ett formulär till oss via denna webbplats samtycker du till behandling av dem, i enlighet med denna policy.

Ändamålet med insamlingen: Vi samlar in uppgifter för att ta kontakt, upprätta och / eller bibehålla en affärsrelation eller förfrågan.

Ändring/radering och rätt till information om personuppgifter: Du har alltid möjlighet och rätt till att begära tillkomst till den information vi har lagrad. Du har även rätt att begära ändring eller radering av dina uppgifter. För att göra detta kontaktar du oss via mail. När du är kund hos oss behöver vi alltid dina uppgifter för att kunna fullfölja vårt samarbete.

 

Allmänna villkor

Villkor kortbetalning & säkerhetsinformation
Kortbetalning accepteras av Visa, MasterCard och Maestro. Debitering av ditt betalkort sker direkt. Betalning sker genom vald betalningsmetod i kassan. Betalningsmetoden tillhandahålls av ZoeziPay tillsammans med samarbetspartners.

 

Avgifter och betalning
Self Love By Visby har rätt att ändra engångsavgifte och övriga avgifter. Vid utebliven betalning tillkommer en påminnelseavgift.

 

Allmänna bokningsregler
Avbokning av yogaklass måste göras senast 2 timmar innan klassen startar. Bokning och avbokning görs via hemsidan eller appen. Avbokning via e-post är inte giltig. Bokningar är inte personliga, så platsen kan överlåtas till annan person. Bokning görs via Self Love By Visby hemsida eller via appen. Platsen är garanterad först när betalning registrerats hos Self Love By Visby. Vid frånvaro utgår full debitering. Avbokning av behandling/session i Hälsostudion sker enligt överenskommelse med din terapeut.

Ångerrätt

Vid köp som privatperson gäller LODA, lagen om distanshandel och du har då 14 dagars ångerrätt från den dag du genomförde köpet förutsatt att du inte använt den tjänst/produkt du köpt. Efter 14 dagar är bokningen bindande och återbetalas ej. Som företagare gäller inte distansköplagen d.v.s. du har ingen ångerrätt på kurser eller medlemskap.Bokningar till workshops, PT yoga, retreats, kurser, utbildningar eller andra event är bindande.

 

Schemaändringar
Vi reserverar oss för eventuella förändringar i vårt schema. Aktuellt schemat finns i vår app eller på hemsidan. Klass kan komma att ställas in med kort varsel t ex om läraren har blivit sjuk och vi inte har lyckats hitta en vikarie.

 

Regler för Säkerhet & Ordning
Eleven ska rengöra lånad yogamatta efter klass (ej ullmattorna) samt lägga tillbaka på avsedd plats filt, bolster, klossar, straps m m som har använts. Håll en dämpad samtalston i lokalerna, särskilt i väntrummet av respekt för övriga elever och för att inte störa pågående undervisning. Stäng alltid av mobilen, eller sätt på flygplansläge, när du kommer på yoga. Kunder på Self Love By Visby ska inte uppträda störande eller olämpligt mot andra personer som vistas i lokalerna. All träning hos oss sker på egen risk.

Majeure
Self Love By Visby ansvarar inte för hinder i eller begränsning av träningsmöjligheter som beror på omständigheter utanför vår kontroll och som skäligen inte har kunnat förutses, undvikas eller övervinnas; som krig, omfattande arbetskonflikt, blockad, allvarlig smittspridning, brand- vatten- eller annan större skada på studion, strejk, lockout, naturkatastrof eller myndighetsbeslut

 

Information och meddelande
Medlemmen ansvarar för att informera Self Love By Visby om förändringar av kontaktuppgifter (t ex ändring av namn, e-postadress, telefonnummer) eller uppgifter för betalning via autogiro. Information och meddelanden till dig som har medlemskap/kort hos oss skickas oftast via e-post.

Information Self Love By Visby
St Hansgatan 3 621 57 Visby
matilda@selflovebyvisby.com
www.selflovebyvisby.com
0706-66 48 19
Orgnr. 559414-6143

bottom of page